Bloem, eieren, plantenolie en 200 ml melk in een mengkom doen, en tot een dik vloeibaar deeg roeren. Twee eetlepels fijn gehakte bieslook toevoegen en het deeg 20 minuten laten rusten (als het deeg te dik is, nog iets melk toevoegen).
Uit het deeg bakken we 6 – 7 dunne panenkoeken en deze laten we afkoelen voor de taart te maken.
De gelatine blaadjes in koud water laten weken en goed uitdrukken. De groentebouillon in een steelpan warm maken, de uitgedrukte gelatine er in oplossen en met de Mon Chou in een mengkom goed mengen. De verse tuinkruiden schoonmaken, fijn hakken en met de rest bieslook onder het Mon Chou mengsel mengen tot er een goede verdeling is verkregen. Met het sap en geraspte schil van de citroen en iets zout op smaak brengen.
De eerst pannenkoek met het Mon Chou kruidenmengsel dun bestrijken, en met plakjes zalm belegen, nu een nieuwe pannenkoek met het Mon Chou kruidenmengsel bestrijken met plakjes zalm belegen en zo verder gaan tot alle pannenkoeken op zijn (de laatste pannenkoek niet insmeren). De taart heel lichtjes aandrukken, de zijkanten iets glad strijken en de taart minstens 1 uur in de koelkast zetten, om stevig te worden. De kant en klare taart in taartstukken snijden om te serveren.