De aardappelen en uien schillen en heel fijn raspen. De eieren en bloem, met zout en peper op smaak brengen en alles tot een glad deeg roeren. In een koekenpan de olie verhitten en van 3 eetlepels deeg een dunne aardappel koek (denk aan pannenkoeken) goud bruin bakken (voor een taart zijn 3 aardappel pannenkoeken nodig)
De champignons schoon borstelen, in dunne plakjes snijden, de sjalot schillen en fijn hakken en de helft van de sjalotten met de champignons in een koekenpan met olijfolie glazig bakken. Met slagroom afblussen en het geheel laten inkoken. De tuin kruiden wassen, droog slaan, fijn snijden en aan het slaroom mengsel toevoegen (een paar eetlepels tuinkruiden bewaren voor de eindgarnering). Met zout en peper op smaak brengen.
De prei schoon maken en in dunne ringen snijden. Van de tomaten het vel en kern verwijderen en het vruchtvlees in kleine blokjes snijden, de olijven in plakjes snijden en in een koekenpan met olijfolie kort aanbraden.
De gekookte ham smalle reepjes snijden en met de rest van de sjalotten heel even in wat boter aanbakken. De Camembert in dunne plakjes snijden.
Leg een aardappel pannenkoek op een bord, daarop wat van het mengsel van champignons en tuinkruiden, nu weer een aardappel pannenkoek op het mengsel leggen, en hier op wat van het mengsel van gekookte ham sjalotten en een paar plakjes camembert leggen, nu weer een aardappelpannenkoek er op leggen en hierop wat van het mengsel prei olijven tomaten mengsel leggen en ruim met de rest tuinkruiden garneren.