Kalkoen gehaktstaafjes

Ingrediënten

  • 250 gram kalkoengehakt
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 theelepel olijfolie
  • 1 eetlepel paneermeel
  • 1 eetlepel olijfolie om te bakken
  • 250 gram kalkoengehakt,
  • 1 theelepel gemberpoeder,
  • 1 eetlepel sojasaus,
  • 1 theelepel olijfolie,
  • 1 eetlepel paneermeel,
  • 1 eetlepel olijfolie om te bakken

Bereiding

  • Meng het gehakt met gemberpoeder, sojasaus, olijfolie en paneermeel goed door elkaar. Vorm kleine niet te dikke staafjes of balletjes van het gehakt. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het gehakt in 3 minuten rondom bruin. Laat ze nog in 10 minuten zachtjes gaar worden. Serveren op een broodje of met een frisse salade.

  • Wijn naar keuze 

Terug naar boven