Gevulde hamrolletjes

Ingrediënten

  • 150 gram Franse kwark
  • 250 gram rauwe ham in snippers
  • 10 gram Rinse appelstroop
  • 5 gram Franse mosterd
  • 4 plakken dun gesneden rauwe ham
  • Sprietjes verse bieslook
  • Dunne citroenschijfjes
  • 150 gram Franse kwark,
  • 250 gram rauwe ham in snippers,
  • 10 gram Rinse appelstroop,
  • 5 gram Franse mosterd,
  • 4 plakken dun gesneden rauwe ham,
  • Sprietjes verse bieslook,
  • Dunne citroenschijfjes

Bereiding

  • Laat de kwark ca 1½ uur in een fijnmazige vergiet uitlekken. Pureer de gesnipperde ham met een staafmixer.

  • Meng met een garde de uitgelekte kwark, de appelstroop en de mosterd door elkaar en spreid de plakken ham dakpansgewijs uit.

  • Strijk de vulling met een spatel dun over de plakken ham uit en rol de plakken op.

  • Garneer de hamrolletjes af met kleine sprietjes bieslook en een driehoekje van een schijfje citroen. Serveer er vers geroosterd stokbrood bij.

Terug naar boven