Gevarieerde gevulde kerstomaatjes

Ingrediënten

  • 24 kerstomaatjes
  • 1 ui
  • 50 gram feta
  • 100 ml zure room
  • 1 potje viseitjes (Lompvis, forel)
  • 1 geraspte mierikswortel(uit potje)
  • 80 gram filet Américain
  • 1 kappertjes
  • 1 Worcestershiresaus
  • 5 ml olijfolie
  • 5 gram mosterd
  • Oregano, paprikapoeder, peper en zout
  • 24 kerstomaatjes,
  • 1 ui,
  • 50 gram feta,
  • 100 ml zure room,
  • 1 potje viseitjes (Lompvis, forel),
  • 1 geraspte mierikswortel(uit potje),
  • 80 gram filet Américain,
  • 1 kappertjes,
  • 1 Worcestershiresaus,
  • 5 ml olijfolie,
  • 5 gram mosterd,
  • Oregano, paprikapoeder, peper en zout

Bereiding

  • Maak de kerstomaatjes schoon en haal ze voorzichtig leeg. Bereid de 3 vullingen afzonderlijk.

  • Vulling 1; prak de feta met een vork, kneed samen met een theelepel olijfolie, 1 theelepel oregano en peper, meng het geheel tot een gladde massa. Vul met dit mengsel 8 tomaten op.

  • Vulling 2; meng de zure room met de helft van de viseitjes en mierikswortel naar smaak. Meng het geheel tot een gladde massa. Vul er 8 tomaten mee op en versier met enkele viseitjes.

  • Vulling 3; kruid de filet Américain met peper en zout, Worcestershiresaus, mosterd en wat fijngesnipperde ui. Meng het geheel tot een gladde massa. Vul hier de overige 8 tomaten mee op en versier met enkele kappertjes.

  • Serveer in kleine papieren vormpjes.

Terug naar boven