Drumsticks met maïschips

Ingrediënten

  • 10 kipdrumsticks, zonder vel (ca. 80-90 gram per stuk)
  • 150 gram maïschips
  • 100 gram paneermeel
  • 100 gram bloem
  • 3 eieren, losgeklopt
  • Olie, om te frituren
  • 10 kipdrumsticks, zonder vel (ca. 80-90 gram per stuk),
  • 150 gram maïschips,
  • 100 gram paneermeel,
  • 100 gram bloem,
  • 3 eieren, losgeklopt,
  • Olie, om te frituren

Bereiding

  • Weeg eerst alle ingrediënten nauwkeurig af en zet ze gereed.

  • Kook de drumsticks 10 minuten, in kokend water tot het vlees gaar en zacht is. Afdrogen en af laten koelen. Doe de maïschips en het paneermeel in een keukenmachine; 20 seconde mixen. Haal de drumsticks een voor een door de bloem en vervolgens door het ei. Paneer ze met de chipsmix. Verhit olie in een diepe, zware pan en leg de drumsticks in de matig hete olie. Op matig vuur 2 minuten frituren, tot ze knapperig en goudbruin zijn. Uit de pan halen en in een vergiet met keukenpapier laten uitlekken.

  • Presenteren met prijs en naamaanduiding: Deze Drumsticks met maïschips deze kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Presenteer kleine bakjes salsa of tacosaus erbij.

  • Laat uw klanten van tijd tot tijd eens proeven van deze Drumsticks met maïschips uit eigen keuken. Vergeet niet de juiste  opwarmtijden mee te geven aan de klanten. In magnetron of oven van 150 graden warm maken.

Terug naar boven