09-februari-2024 |
Postma Vleeswaren en De Kroes slaan handen ineen

Postma Vleeswaren en De Kroes slaan handen ineen

Postma Vleeswaren uit Haarlem en De Kroes uit Almere kondigen hun strategische samenwerking aan, waarmee ze een verenigd front vormen voor ambachtelijke kwaliteit. Deze alliantie belooft voortzetting van vakmanschap, kennisdeling en specialisatie op het gebied van hoogwaardige vleeswaren en specialiteiten.

De samenwerking, geleid door De Kroes-directeur Peter de Vos en Postma Vleeswaren-directeur Maaikel Bontekoning, onderstreept het belang van behoud van ambachtelijke tradities en hoogwaardige productie. De synergie tussen beide bedrijven brengt een verbreding van assortiment met zich mee en biedt foodspecialisten en -ondernemers een nog diverser aanbod van topkwaliteit vleeswaren, worsten, hammen en rookspecialiteiten.

Strategische stap voorwaarts voor De Kroes

De toevoeging van Postma Vleeswaren aan het portfolio van De Kroes, dat al merken als De Indische, Flying Flavours en Broodkunst omvat, markeert een strategische zet in de verdere versterking van het aanbod. Met de samensmelting van expertise en passie wordt een krachtige dynamiek gecreëerd die de kwaliteit en innovatie binnen de branche verder zal stimuleren.

Continuïteit gewaarborgd voor Postma Vleeswaren

De samenwerking betekent tevens een verzekerde continuïteit voor Postma Vleeswaren, waarbij de productie van het ambachtelijke assortiment wordt overgebracht naar De Kroes. Niettemin blijft de samenwerking met Peter Konijn voor slager-speciaalzaken intact, waardoor de bestaande relaties optimaal bediend en geadviseerd kunnen blijven worden.

De bundeling van krachten belooft niet alleen een verrijking van het aanbod, maar ook een voortzetting van ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit voor de foodindustrie.

Dekroes.nl

Terug naar boven