19-april-2024 |
Ladessa maakt doorstart bij The Spreadmaker

Ladessa maakt doorstart bij The Spreadmaker

Na een faillissement door financiële problemen en marktuitdagingen, vindt Ladessa, bekend om zijn filet américain en spreads, een nieuwe toekomst onder de vleugels van The Spreadmaker.

Continuïteit is verzekerd

De doorstart is mogelijk gemaakt door constructieve gesprekken met de curator. Vanaf 15 april neemt The Spreadmaker, een Belgische producent van gelijkaardige producten, de activiteiten van Ladessa over. Dit biedt niet alleen een nieuwe kans voor Ladessa, maar verzekert ook de continuïteit van werkgelegenheid en productbeschikbaarheid voor de klanten.

"In de eerste week al nemen we diverse activiteiten over, wat een positief signaal is voor klanten en medewerkers," verklaart Peter Aerts, CEO van The Spreadmaker. Hij benadrukt de synergie tussen de merken en de gedeelde visie op kwaliteit en innovatie. “Onze gecombineerde expertise staat garant voor de kwaliteit die beide merken kenmerkt, en we kijken uit naar een vruchtbare toekomst.”

Integratie van operationele processen

De productie blijft in Oosterhout, waar The Spreadmaker Nederland de leiding neemt. De focus ligt op een soepele overgang en de integratie van de bedrijfsprocessen. Deze strategische stap zorgt ervoor dat zowel de identiteit van Ladessa behouden blijft als dat er ruimte is voor vernieuwing onder de nieuwe eigenaar.

De nieuwe structuur biedt kansen voor optimalisatie en groei, waardoor Ladessa onder de vlag van The Spreadmaker zijn plaats op de markt kan heroveren. De toekomst oogt hoopvol voor zowel medewerkers als consumenten, met een nadruk op het handhaven van de bekende kwaliteit en het introduceren van nieuwe productinnovaties.

Ladessa.nl
Thespreadmaker.be

Terug naar boven