11-juni-2024 |
Burger Beach BBQ Event 2024: Een Dag vol Smaak en Inspiratie

Burger Beach BBQ Event 2024: Een Dag vol Smaak en Inspiratie

Het BURGER BEACH BBQ Event bij Restaurant Fika in Zeewolde was een groot succes! Vele vers specialisten genoten van heerlijke burgers, zomerse sferen en een prachtige strandlocatie op de Internationale Hamburgerdag.

Tijdens het event werd eveneens de 1e BEST BBQ BURGER wedstrijd voor vakspecialisten georganiseerd door Degens Tastemakers in samenwerking met het Dutch BBQ Team en WBQA-NL. Deze 1e  editie trok 20 vakspecialisten die met hun eigen creaties, waaronder burgers, garnituren en broodjes, de jury probeerden te imponeren. De onafhankelijke en ervaren juryleden, Irene Frijling, Paul van Trigt en Cor van Dusschoten, beoordeelden de burgers op smaak, consistentie, samenstelling, creativiteit en presentatie. Nadat de laatste deelnemer zijn burger had gepresenteerd, werden de winnaars bekendgemaakt en de prijzen uitgereikt:

Categorie Vlees:

  1. Jan Mulders - Slagerij Mulders met de "Pulled Pork Beef Burger"
  2. Dennis van den Ven - Slagerij Dennis van de Ven met de "Bartjesburger"
  3. Kees van der Meij - Zandbergen met de "Boerderijburger"

Categorie Vegetarisch/Hybride:

  1. Gijs Vogels - Slager Vogels met de "Vegan Bird Burger"
  2. Leo van Etten - Mind Your Meat met de "Vegan Flame Burger"

Het Dutch BBQ Team bereidde tal van burgers voor alle gasten, met als nieuwkomer de glutenvrije FLAME GRILL BURGERMIX van Degens, die rondgedeeld werd door Miss Burger. Daarnaast presenteerden zij vele andere BBQ specerijen, sauzen en marinades. Degens, onderdeel van Solina, introduceerde tevens het gegaarde uitjes assortiment van EuroCebollas en de mayo-sausjes van Jermayo in 500g consumentenverpakking, exclusief voor de vakspecialist in Nederland. Foodfotograaf Maurizio Previti legde prachtige actie- en productfoto’s vast, die deelnemers van de wedstrijd mogen gebruiken voor hun eigen promotie op social media.

degens.eu

Terug naar boven