23-oktober-2020 | Door: Kiki Stender
Inspiratie & foodstyling van Bart; Net even anders

Inspiratie & foodstyling van Bart; Net even anders

‘Het leven is net een frikadel; je moet hem zélf speciaal maken’; dat is mijn levensmotto. Ik maak mijn gerechten graag speciaal. Ik hou van een mooie presentatie en word blij van verrassende smaakcombinaties. Deze tijd van het jaar werk ik daarom graag met wild, en natuurlijk met paddenstoelen. Ik hou van de diversiteit van de smaken die variëren van neutraal tot vol en aards, en van de bite die bij de ene soort stevig of zelfs knapperig is, en bij andere soorten juist zacht en vlezig. 

In deze editie presenteer ik een drietal carpaccio’s die afwijken van de standaard.  Ze zijn niet ingewikkeld om te maken! Wat ze bijzonder maakt is vooral de combinatie van de ingrediënten.

Als ‘inspirator en culinair adviseur’ verzorg ik kwalitatieve (product)demonstraties en word ik regelmatig gevraagd voor creatieve productontwikkeling en foodstyling-opdrachten. Dit doe ik vanuit mijn bedrijf: B’artiest Culinair. Mijn passie voor lekkere smaken en mooi opgemaakte gerechten deel ik graag op Instagram. 

Zin om er samen een feestje van te maken? Neem geheel vrijblijvend contact met me op via [email protected]; dan spreken we samen de mogelijkheden door. 
Fijne dag!

www.instagram.com/bartbrummans/

Carpaccio van hert

De carpaccio van hert wordt geserveerd met gebakken peer, tijm, crumble van geitenkaas, rum-rozijnen en rijstrolletjes. De rijstrolletjes zijn gevuld met een zoetzure salade van rode kool en appeltjes.

Pastrami-carpaccio van gekruid hamletz varkensvlees

De Pastrami-carpaccio is op oosterse wijze geserveerd: met geïmpregneerde gegrilde courget, zoetzure radijs, gebakken grotchampignons, edammerboontjes en een kaascrème op basis van gele curry.

Pastrami-carpaccio van gekruid hamletz varkensvlees

De Pastrami-carpaccio is op oosterse wijze geserveerd: met geïmpregneerde gegrilde courget, zoetzure radijs, gebakken grotchampignons, edammerboontjes en een kaascrème op basis van gele curry.
Carpaccio van gerookte eendenborst. De carpaccio van eend wordt geserveerd met een crème op basis van geconcentreerde eendenfond, zwarte knoflook en kaffirblad. Het gerecht wordt aangekleed met een salade van avocado, geïmpregneerde mango en rode peper.
 

Terug naar boven