16-november-2016 | Door: Gerhard Kwak
Gone Fishing

Gone Fishing

De onuitwisbare indruk van zijn eerste viservaring heeft grote invloed gehad op de loopbaan van Mikke Karstad. Het zesjarige jongetje van toen is mede dankzij die 'enorme' kabeljauw inmiddels een internationale bekende chef-kok met een geheel eigen stijl: met de nadruk op eenvoud en de natuurlijke schoonheid van de gebruikte producten.
Gone Fishing: het tweede boek van Karstad, leest als een ode aan alle versbereide, overheerlijke vismaaltijden uit zijn jeugd. Het bevat meer dan tachtig verrukkelijke recepten. Alle gerechten zijn puur natuur en bevatten alleen duurzame vis en schaal- en schelpdieren. En dankzij de duidelijke beschrijvingen wil je direct de keuken induiken en zelf aan de slag. Bovendien is Gone Fishing zo mooi vormgegeven en gefotografeerd dat niet alleen het water je in de mond loopt, maar dat je jezelf weer een kind waant, op culinaire ontdekkingsreis in Scandinavië.

 

© Aerial Media Company B.V.

Terug naar boven