18-maart-2016 | Door: Saskia Stender
Meer weten over de wereld van Patisserie?
Wil Doomen heeft een CD-Rom samengesteld met praktische informatie over het vak patisserie, bomvol recepten en tips.
De CD is opgebouwd uit drie onderdelen
- Deel 1: patisserie hierop staan 16 hoofdstukken basispatisserie met o.a.: Boterdegen, amandelwerk, soezen, bladerdeeg, beslag, schuim en crèmevullingen, gistdegen, pudding/bavarois,marsepein, versieringsleer, suikerwerk, chocolade, taarten en gebak. Petits fours, friandises, ijsgerechten, warme nagerechten en koude na gerechten. Allen vooraf gegaan met aanwijzingen betreffende hun grondstoffen. Verder 400 foto’s van eindproducten.
- Deel 2: Collegiale tips hierop staan een 2.000 tips verdeeld in 10 hoofdstukken
- Deel 3: Recepten en tips hierop staan 350 recepten met foto’s
Om een idee te krijgen van de inhoud van de CD hebben we hebben een aantal recepten van deze CD uitgewerkt, die kun je vinden bij (vak)recepturen
- Ambachtelijke bonbons
- Chocolade Boomschors
- Hollands appelgenot
- Kaneelvlaai
En wat algemene informatie terug te vinden bij Productinformatie
- Broodafwijkingen
- Chocoladewerk
- Marsepeintips
- Tips Boterdegen
De Verzamel Cd-rom Patisserie is te verkrijgen via [email protected] voor slechts € 20,-.