18-juni-2024 |
Arnhem Rookworststad bestaat 50 jaar!

Arnhem Rookworststad bestaat 50 jaar!

De nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad wordt dit jaar voor de 50e keer georganiseerd. Het belooft een editie te worden met een gouden randje!

Worstmakers, zet deze belangrijke data vast in de agenda: woensdag 16 oktober kunnen de rookworsten ingeleverd worden en zaterdag 9 november worden de prijzen uitgereikt. Traditiegetrouw wordt dit georganiseerd bij Hotel Van der Valk in Duiven.

Natuurlijk horen er bij een jubilieum-editie ook nieuwe verrassingen, zoals een 'special guest' bij de keuring en een extra feestelijke prijsuitreiking. Ook de bekers voor alle bekroningen van dit jaar speciaal; Jan van Egmond, oud organisator van Arnhem Rookworststad, heeft de stijl van de bekers nog uitgezocht!

De inschrijving is al geopend, zodat slagers alle tijd hebben om zich in te schrijven. Maar let op, voor de snelle beslissers zijn de kosten nog gelijk aan vorig jaar. Vanaf 9 september worden de nieuwe kosten berekend.

Voor de 50e editie van Arnhem Rookworststad is de organisatie op zoek naar alle winnaars van de Bronzen rookworst.

Hebben jullie de Bronzen rookworst al eens gewonnen of weet je wie deze in een bepaald jaar heeft gewonnen? Geef het door aan [email protected].

Inschrijven kan via: www.arnhemrookworststad.nl/inschrijven2024

Terug naar boven