28-januari-2021 | Door: Gerhard Kwak
Worstmakersgilde en Uw Slager gaan samen de toekomst in

Worstmakersgilde en Uw Slager gaan samen de toekomst in

Vanaf 1 februari 2021 gaan het Worstmakersgilde en Uw Slager nauw samenwerken. Het samengaan van beide organisaties biedt alle aangesloten ondernemers aanvullende mogelijkheden op het gebied van lokale presentatie en vakinhoudelijke kennis.

Zowel Het Worstmakersgilde als Uw Slager hebben de afgelopen jaren hun sporen verdiend in de slagerswereld. Waar Het Worstmakersgilde vanuit haar historie sterk is in vaktechnische bijeenkomsten en productkeuringen met bijbehorende titels, is Uw Slager dat op marketinggebied. Na veel onderling overleg en het maken van goede onderlinge afspraken was het beklonken; Het Worstmakersgilde en Uw Slager gaan samenwerken. Door samen te gaan werken met Uw Slager, maakt het gilde haar vakkennis toegankelijker voor nóg meer slagers. 

Samenwerking
Door het samenwerkingsverband genieten de leden van Het Worstmakersgilde van een uitgebreider programma en ontstaan er voor deze groep kansen op het gebied van bedrijfspresentatie. De leden van Uw Slager kunnen vanaf 1 februari deelnemen aan productkeuringen, waardoor ze automatisch meedingen naar de titel ‘Worstmaker- of Traiteur van het jaar’. Bijeenkomsten worden – onder leiding van Wim Arisse en Jos Pinckaers – gezamenlijk georganiseerd. Vaktechnische inhoud en een commerciële benadering worden gecombineerd, waardoor iedereen profiteert. Samen kunnen beide organisaties profiteren van de gezamelijke voordelen. Zo ontmoeten de slagers meer collega’s, bezoeken ze elkaars bedrijven en is er een betere dekking!”

De combi
Uw Slager is op 1 februari 2007 gestart en biedt slagers een brede en zeer actieve ondersteuning. Ambachtelijk vakmanschap en passie voor kwaliteit kenmerken de ondernemers van Uw Slager. Met bijna 100 aangesloten slagerijen, is Uw Slager gevestigd door heel Nederland.

Vanaf het begin draait het bij Het Worstmakersgilde om kennisdeling. Met onder andere regioavonden, masterclasses en vaktechnische keuringen staat het jaarprogramma van het Worstmakersgilde in het teken van kwaliteit en ambacht. De ruim 70 Gildeslagers zorgen voor interessante onderlinge verbindingen en innovatie in het vak.

Bron: KNS

Terug naar boven