27-augustus-2021 | Door: Gerhard Kwak
NSM Vakwedstrijd

NSM Vakwedstrijd

De inschrijving voor de vakwedstrijd/productkeuring van de Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) is geopend! Het bestuur van de NSM heeft besloten om op zaterdag 2 oktober 2021 een vakwedstrijd te organiseren. 

Op zaterdag 2 oktober zal er een productenkeuring plaatsvinden waarbij weer gebruik gemaakt kan worden van de gastvrijheid van de firma Boonstra, verswaren in Peize. Een deskundige jury, die onder leiding staat van Ron Kinkelaar van SVO vakopleiding food, zal de producten keuren waarna de deelnemers een juryrapport ontvangen. Het bestuur is van plan om bij de productenkeuring extra aandacht te besteden aan kant- en klare maaltijden en soepen, een sterke groeimarkt in onze branche. Daarnaast zal er een extra rubriek ”vegetarisch” of “hybride vegetarisch” producten worden ingevoerd.

Nu het COVID-19 virus nog steeds roet in het eten gooit wil het NSM-bestuur nog geen definitieve plannen maken over een feestelijke prijsuitreiking. Vast staat in elk geval dat er een vakwedstrijd gereorganiseerd gaat worden en dat alle prijswinnaars in het zonnetje gezet gaan worden. We houden u via deze website op de hoogte over onze plannen.

Uiteraard zijn er ook weer mooie bekers te verdienen voor de verschillende rubrieken en provincies. Voor het eerst is ook een rubriek voor vegetarische en hybride producten. Kortom, een geweldige vakwedstrijd die een prima etalage kan zijn voor het vakmanschap van de slager.

Kijk voor meer informatie op NSM-vakwedstrijden of op Slagersvakwedstrijden

Terug naar boven