Thaise Meat-Friet

Ingrediënten

  • 5000 gram Kinnebak
  • 5000 gram Varkenssnippers
  • 60 gram per kg Baconburgermix (02024K)
  • 10 gram per kg Colorozozout (04073K)
  • 3-5 gram per kg Vicosol (04038K)
  • 1000 gram Thaise Currysaus (08178K)
  • 5000 gram Kinnebak,
  • 5000 gram Varkenssnippers,
  • 60 gram per kg Baconburgermix (02024K),
  • 10 gram per kg Colorozozout (04073K),
  • 3-5 gram per kg Vicosol (04038K),
  • 1000 gram Thaise Currysaus (08178K)

Bereiding

  • Draai de kinnebakken en het magermet 2 maal door de 3 mm plaat. Meng de Vicosol, Baconburgermix en het zout door het deeg. Zorg dat er de juist binding in ontstaat. Beleg de bakplaat met een laag deeg van ongeveer 6 cm dik. Verwarm de steamer voor op 90℃. Gaar door tot een kern van 68℃. Laat het geheel goed afkoelen en snijd in frietjes. Giet hier ongeveer de helft van de Thaise Currysaus overheen. Verwarm de steamer voor op 180℃ en grill de frietjes in circa 10 minuten. Laat nogmaals goed afkoelen en giet de rest van de Thaise Currysaus over de Vleesfrietjes.

  • Verwarm de frietjes in circa 2 minuten in een gesloten magnetronzak.

Terug naar boven