Kalkoenpizza voor kinderen
Kalkoenpizza voor kinderen
Ingrediënten
-
10 (diepvries) kleine volkoren pitabroodjes (behandelen volgens de instructie op de verpakking)Tip: pitabroodjes zijn er in vele maten en zijn zeer geschikt als pizzabodem
-
20 Dunne plakjes verse magere kalkoenborst, ter grootte van een gulden en ca. 4 mm dik (stuk kalkoenborst eerst licht aanvriezen, zodat er gemakkelijk plakjes van gesneden kunnen worden)
-
150 gram Zoutarme tomatenpuree
-
40 Kerstomaatjes, in plakjes gesneden
-
5 Lente-uitjes, in ringen gesneden
-
200 gram Geraspte magere jong belegen kaas
-
5 gram Ge(vries)droogde oregano
-
2 gram Milde paprikapoeder
-
10 (diepvries) kleine volkoren pitabroodjes (behandelen volgens de instructie op de verpakking)Tip: pitabroodjes zijn er in vele maten en zijn zeer geschikt als pizzabodem,
-
20 Dunne plakjes verse magere kalkoenborst, ter grootte van een gulden en ca. 4 mm dik (stuk kalkoenborst eerst licht aanvriezen, zodat er gemakkelijk plakjes van gesneden kunnen worden),
-
150 gram Zoutarme tomatenpuree,
-
40 Kerstomaatjes, in plakjes gesneden,
-
5 Lente-uitjes, in ringen gesneden,
-
200 gram Geraspte magere jong belegen kaas,
-
5 gram Ge(vries)droogde oregano,
-
2 gram Milde paprikapoeder
Bereiding
-
Smeer tomatenpuree op het pitabroodje en leg daarop plakjes kalkoenvlees, plakjes tomaat en ringentjes lente-ui; bedekken met geraspte kaas. Strooi wat oregano en paprikapoeder over de kaas. In een voorverwarmde oven van 180˚C 15 minuten bakken tot het kalkoenvlees gaar is.
-
Presenteer deze gekoelde kalkoenpizza’s voor kinderen in de toonbank, met natuurlijk de vermelding dat het een kinderpizza is. Geef eens een demonstratie en laat de kinderen proeven van dit nieuwe gerecht.
-
Daarnaast kunt u warme kalkoenpizza’s voor de kinderen verkopen die direct worden geconsumeerd.Willen ouders ze warm meenemen om thuis direct te consumeren, dan is een goede warmhoudende omverpakking nodig.
-
Bekijk ook andere recepten