Wrap met makreel

Ingrediënten

  • Voor 6 personen
  • 500 gram gestoomde makreelfilet
  • 250 gram sperziebonen, gehalveerd
  • 150 gram Griekse yoghurt
  • 2 eetlepel bieslook, fijngeknipt
  • 2 eetlepel peterselie, fijngehakt
  • 6 wrap tortilla’s
  • 8 Amsterdamse uien, in vieren gesneden
  • 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd
  •   zout en peper
  • Voor 6 personen,
  • 500 gram gestoomde makreelfilet,
  • 250 gram sperziebonen, gehalveerd,
  • 150 gram Griekse yoghurt,
  • 2 eetlepel bieslook, fijngeknipt,
  • 2 eetlepel peterselie, fijngehakt,
  • 6 wrap tortilla’s,
  • 8 Amsterdamse uien, in vieren gesneden,
  • 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd,
  •   zout en peper

Bereiding

  • Kook de sperziebonen in ruim water met wat zout in 6-8 minuten beetgaar. Spoel ze in een vergiet af met koud water en laat ze goed uitlekken.

  • Verdeel de vis in stukjes. Meng de Griekse yoghurt met bieslook en peterselie en voeg zout en peper naar smaak toe.

  • Bestrijk de tortilla’s met de Griekse yoghurt en leg wat veldsla met de sperziebonen, makreel, Amsterdamse uitjes en kerstomaatjes in een reep over het midden. Rol de wraps stevig op en snijd ze schuin door. Verdeel de resterende veldsla over borden en leg de wraps erop.

Terug naar boven