Annelie Formaggio

Ingrediënten

  • Voor 43 stuks
  • 2.500 gr Annelie Naturel
  • 1.500 gr water
  • 7.500 gr bloem
  • 200 gr gist
  • 200 gr bakkerszout
  • 4.700 gr water
  • 3.000 gr kaasblokjes
  • 20 gr peterselie
  • Voor 43 stuks,
  • 2.500 gr Annelie Naturel,
  • 1.500 gr water,
  • 7.500 gr bloem,
  • 200 gr gist,
  • 200 gr bakkerszout,
  • 4.700 gr water,
  • 3.000 gr kaasblokjes,
  • 20 gr peterselie

Bereiding

  • Annelie Naturel en water (25°C) kneden, 2 minuten langzaam en 2 minuten snel. In geoliede bak storten. Het voordeeg minimaal 18 uur afgedekt laten staan op bakkerijtemperatuur.

  • Van het voordeeg en de overige grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen. Direct de vulling kort doordraaien.

  • Deegtemperatuur 25°C.Afwegen 450 gram. Bolrijs 75 minuten.

  • Vormen. Narijs 105 minuten, bij 32°C.

  • Voor het bakken bestuiven met roggebloem en insnijden. Bakken met stoom.

  • Oventemperatuur 230°C. Baktijd 35 minuten.

Terug naar boven