Witte asperges van kop naar beneden, groene asperge van het midden naar beneden schillen. In kokend heet water het zout en de suiker en boter toevoegen en de asperge beetgaar koken, daarna in stukken snijden. Spaghetti in kokend heet zoutwater beetgaar koken.
Wortelen schillen de courgette schoonmaken. Beide in dunne plakjes snijden, daarna in lange dunne reepjes snijden (groentespaghetti). Lente-uitjes en kalkoen ham in smalle reepjes snijden. Alles in hete olijfolie even kort aanfruiten en met snufje zout en peper naar smaak toevoegen. De goed uitgelekte spaghetti toevoegen, de slagroom toevoegen en nog eventueel op smaak brengen. Spaghetti toevoegen, fijngehakte tijm toevoegen en op diepe warme borden serveren
Dit gerecht in de toonbank eenvoudig lekker Spaghetti met Asperge en lucht gedroogde kalkoen ham, met naam en prijsaanduiding. Geef de consument een bereidingsadvies mee.