Konijnenbouten met rode kool en aardappelpuree
-
Home
-
Recepten
-
Konijnenbouten met rode kool en aardappelpuree
Konijnenbouten met rode kool en aardappelpuree
Ingrediënten
-
Per persoon
-
1 Neven Food konijnenbout (Konijnenbout in saus 702678 2,3kg)
-
150 gr aardappelpuree
-
140 gr Bieze Rode Kool (700323)
-
20 gr bimi
-
20 gr shimeji
-
1 plakje chioggia
-
Per persoon,
-
1 Neven Food konijnenbout (Konijnenbout in saus 702678 2,3kg),
-
150 gr aardappelpuree,
-
140 gr Bieze Rode Kool (700323),
-
20 gr bimi,
-
20 gr shimeji,
-
1 plakje chioggia
Bereiding
-
Snijd de Bimi en Shimeji en blancheer deze. Leg met een ronde steekvorm de aardappelpuree mooi op het bord. Leg de uitgelekte rode kool ernaast met daarop de konijnenbout. Garneer het geheel af met de bimi, shimeji en de choiggi en drapeer als laatste de saus van de konijnenbout over de konijnenbout heen.
-
Recept: Slagerij WisseBeeld
© Peter Roek
Bekijk ook andere recepten