Kip van de Chef

Ingrediënten

  • 1000 gram Kipfilet zonder haasje
  • 12 gram Grillmix E Kerry (02094K)
  • 70 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951DS)
  • 1 Verse bosui
  • 10 plakken Rauwe ham
  • 300 gram Kruidencrème (08060K)
  • 1000 gram Kipfilet zonder haasje,
  • 12 gram Grillmix E Kerry (02094K),
  • 70 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951DS),
  • 1 Verse bosui,
  • 10 plakken Rauwe ham,
  • 300 gram Kruidencrème (08060K)

Benodigheden

  •   Cocktailprikkers

Bereiding

  • Snijd de kipfilet aan de zijkant open. Kruid de binnenkant met Grillmix E Kerry. Snijd lange strookjes van de bosui. Spuit circa 30 gram Kruidencrème op een plakje rauwe ham en rol dit op. Vul de kipfilet met dit rolletje en een strookje bosui. Zet het geheel vast met een cocktailprikker. Marineer het geheel met de Meesterlijke Kruidenolie en garneer met ringetjes bosui.

  • Thuis bakt de consument de gevulde kipfilet op laag vuur in de pan: aan beide zijden circa 15 minuten..

Terug naar boven