20-maart-2021 | Door: Gerhard Kwak
Van Erkel & NextDeli

Van Erkel & NextDeli

Van Erkel kiest voor NextDeli. Met ingang van deze week is het assortiment van verswinkel inrichter 'Van Erkel' landelijk leverbaar via NextDeli.com. Goed om eens kennis te maken met het verhaal van deze leverancier van presentatie- en decoratie materialen, beprijzingssystemen, stoepborden, displays en andere winkelbenodigdheden. Lees hier het verhaal van Van Erkel.

Van Decoratie tot totaalassortimen
Van Erkel is 26 jaar geleden opgericht door Frans van Erkel. Wat ooit begon als een agentschap in decoratie materialen, is uitgegroeid tot een totaalassortiment voor de bakkers, slagers, groentespeciaalzaken en viswinkels. Ons bedrijf heeft zich gesponnen om de wensen van onze klanten, de vers specialisten.
 
Van broodmanden tot verlichtingsplannen
In deze digitale wereld vol van mooie beelden is het hard werken als winkelier om je klanten te verleiden. Je winkel moet je klanten een warm gevoel geven, een gevoel van versheid, inspiratie en ambacht. Een plek waar ze hun favoriete producten kunnen kopen. Het hele plaatje moet kloppen! Bij ons kun je alles vinden om dit te bereiken. Denk hierbij aan stoepborden, stickers, toonbankschalen, beprijzings systemen, kaarthouders etc. etc.. Wij adviseren en helpen graag. 
 
Sfeer en beleving in jouw verswinkel
Wij hebben alles in huis wat nodig is om je vers speciaalzaak dé sfeer en dé beleving te geven die je zoekt. Wij helpen onze klanten graag met advies, oplossingen, nieuwe producten en creatieve ideeën om je winkel tot volle potentie te benutten. Want juist in deze razende, digitale wereld, is er meer dan genoeg plaats voor de ambachtelijke vers specialist!

NextDeli BV

Foto: Ali en Frans van Erkel

Terug naar boven