Het slowcooker kookboek
Een slowcooker wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt voor het bereiden van maaltijden. Je kan er van alles mee klaarmaken en hoeft er voor een hele lange tijd niet naar om te kijken. Dat is lekker makkelijk! Ook voor jou als versspecialist is het een hele handige gadget bij het maken van gerechten die langere tijd moeten koken. Dan kan jij je weer bezighouden met klanten en andere werkzaamheden; de slowcooker blijft wel koken!
ISBN 9789 0483 14362
www.veltman-uitgevers.nl
Broodpudding met gruyère en mosterd
Ingrediënten
boter, mosterd, stokbrood, volle melk, eieren, Parmezaanse kaas en gruyère.
Linzenpaté met paprika en geitenkaas
Ingrediënten
rode linzen, zongedroogdetomatenpuree, geitenkaas, rode en gele paprika.
Varkensterrine met cognac en pistachenoten
Ingrediënten
spek, varkensgehakt, broodkruim, slagroom, pistachenoten en cognac.