17-september-2016 | Door: Kiki Stender
Hofleveranciers overige foodbedrijven

Hofleveranciers overige foodbedrijven

Vermeyden Delicatessen
Nieuwe Binnenweg 335a
3021 GJ Rotterdam
Tel. 010-4767277

 

Sinds 2006 zijn Rob en Anja Sies de eigenaren van delicatessenwinkel Vermeyden aan de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam, een winkel vol in- en uitheemse heerlijkheden. Het was liefde op het eerste gezicht: Ze wilden niets liever dan hun culinaire passie uitdragen en delen met de klant.

Ze zijn in een traditie van exquise kwaliteit gestapt en zijn trots dat ze sinds 2009 het predicaat Hofleverancier voor hun winkel mogen voeren.

Genieten is waar het bij hen in de winkel om draait en elke klant is koning. 
De vele soorten kaas, vleeswaren, olie, pasta, koffie, thee, gedroogde vruchten, noten, chocolade, wijnen, het is teveel om op te noemen. Je moet het met eigen ogen zien. Kom kijken, ruiken en proeven. Delicatessen Vermeyden moet je beleven.

Schmidt Zeevis
Kantoor en winkel
Matlingeweg 333
3044 EV, Rotterdam
Tel. 010-444 3555 

 
 

"Schmidt Zeevischhandel" is omstreeks 1908 opgericht door Oma Schmidt. Heel bijzonder is dat het bedrijf al 100 jaar op precies dezelfde locatie gevestigd is. Sinds 1993 is de officiële bedrijfsnaam Schmidt Zeevis Rotterdam BV. 

Schmidt belevert hotels, restaurants en cateringbedrijven, shipchandlers in Rotterdam en Antwerpen en cruiseschepen door heel Europa. Ze importeren en exporteren van en naar alle werelddelen, hebben hun eigen webwinkel en zijn daarnaast een groothandel die levert aan andere (zelfbedienings)groothandels. En last but not least hebben ze de mooiste viswinkel van Europa.

Alle medewerkers zijn stuk voor stuk goed gemotiveerd en allemaal tweetalig. Ze spreken de taal van de vissers en de taal van de klant. Daarnaast werkt het gehele bedrijf werkt onder de strengste HACCP & BRC normen.

   

 

Terug naar boven