26-januari-2021 | Door: Kiki Stender
De Meat Your Future Karavaan laat je niet ontsnappen aan het slagersvak

De Meat Your Future Karavaan laat je niet ontsnappen aan het slagersvak

Al meer dan zeven jaar is de Meat Your Future Karavaan met haar opleidings- en beroepsvoorlichtingsles een bekende verschijning in het VMBO. Ook in tijden van corona gaat de voorlichting bij studenten gewoon door. De Meat Your Future is al vrij snel online gegaan en gaat nu een stap verder: met een heuse (online) escaperoom.

Klassen kunnen via Teams, Meet of Zoom de Meat Your Future Escape Room spelen. Door het goed uitvoeren van verschillende opdrachten en het bekijken van beroepenfilmpjes bevrijden leerlingen Harold uit de koelcel. Harold is één van de vaste presentatoren die normaliter op de scholen langskomt om de les te geven. Uiteraard is ook deze voorlichting interactief door de live begeleiding van de presentator in het spel. Door het aanbieden van deze nieuwe les, sluit de Meat Your Future Karavaan nog beter aan op de belevingswereld van jongeren én is coronaproof.

Het doel van de karavaan is om jongeren op een laagdrempelige manier te informeren en te enthousiasmeren voor een baan in de slagersbranche. Nu en in de komende jaren is er in de slagersbranche een grote behoefte aan vakmensen. Er liggen mooie kansen voor ondernemende, creatieve mensen met een passie voor eten en drinken om aan de slag te gaan, als werknemer of als ondernemer.

meatyourfuture.nl
 

Terug naar boven