05-december-2016 | Door: Gerhard Kwak
Fruitmanden en geschenken

Fruitmanden en geschenken

Jouw groentespecialist biedt vanwege een prachtig en ruim assortiment de mogelijkheid om tal van prachtige schotels en cadeaus te maken. Van een eenvoudige meloenschotel tot een meer dan luxe mand met de lekkerste artikelen. Ga eens bij hem kijken en laat je verrassen. Hieronder alvast een aantal mooie voorbeelden.

Vlechtmand

Gevlochten fruitmand gevuld met bananen, druiven, kiwi, perziken, appels, mandarijntjes en aardbeien.

Dienblad

Hele ananas, witte druiven, mandarijntjes, sinaasappel, kiwi, citroen, appels.

Hengselmandje

Meloen, bananen, kiwi, tomaat. De hele mand is kunstig versierd met strikken en tule-achtige decoraties. Op de voorgrond een paar tomaatjes.

Hengselmand

Druiven, appels sharonfruit, De mand is gedecoreerd met garen en een strik.

Vlechtmand

Gevlochten hengselmand in twee verschillende kleuren met een meerkleurig strik als decoratie. De mand is gevuld met appels en sinaasappels.

Zak vol lekkers

De stevige papieren zak is aan de rand omgeslagen en gevuld met bananen, druiven, mandarijntjes, appels en aardbeien.

Kistje fruit

Gemakkelijk te dragen door de touw handvatten en gevuld met perziken en kersen.

Fruitbox

Ruim gevulde doos met verschillende vruchten.

Gezien bij: Fruitmand Haaglanden

Fruitmand

De mand is gevuld met een rijkelijke verscheidenheid van verschillende vruchten. Dominant aanwezig is de ananas, een tros druiven en een kam bananen. Lekker ook de fles vruchtensap. Een goed idee is de aanwezigheid van maandblad Linda.

Gezien bij: Fruitmand Haaglanden

Fruitschotel

Een heel eenvoudige maar zeer smakelijke fruitschotel. De opbouw is heel gemakkelijk. Plaats eerst een glazen schaal op de rvs schotel en leg de verschillende partjes meloen en rondom heen. Hier is gekozen voor twee soorten meloen. De schaal vul je met een lekkere frisse fruitsalade. De garnering bestaat uit rode besjes.

Gezien bij: maaltijdspecialist Gerda en Aukje in Coevorden

Fruitcoupjes

Voor een buffet is het heel aantrekkelijk om een groot plateau vol kleine fruitcoupjes te maken. De consument hoeft het fruit dan niet bij de overige lekkernijen te scheppen en kan alles gescheiden houden. Dat is wel zo lekker. In de coupjes zie je een fruitsalade met verschillende vruchten als: aardbei, mandarijn, kiwi, druiven, besjes en meloen.

Gezien bij: maaltijdspecialist Gerda en Aukje in Coevorden

Vensterdoos

Een mooie vensterdoos boordevol heerlijk fruit die bestaat uit: appels, mandarijnen, kiwi's, tros blauwe druiven, bananen en peren.

Gezien bij: Landwinkel de Heus ­­- Betuwse Geschenkmanden

Fruitmand Lentestralen

Een fruitmand opgebouwd uit heerlijk vers en kleurrijk fruit, aangevuld met twee flesjes puur ambachtelijk vruchtensap. Al dit puur natuur fruit is verpakt in een prachtig fruitkistje: een mooi fruitcadeau!. Fruitmand Lentestralen bestaat uit: sinaasappels, mandarijnen, appels, peren, bananen, kiwi's, twee flesjes fruitsap 0,2 l en oud Hollandse snoepjes

Gezien bij: Landwinkel de Heus ­­- Betuwse Geschenkmanden

Sara & Abraham

Vrolijke Sara en Abraham als geschenk voor een 50jarige verjaardag. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van appels, bananen, druiven. meloen, ananas en witlof

Gezien bij: Uw Groenteboer van Esch in Noordhorn

Fruitmand Beterschap

Stuur uw zieke medewerker, collega, familielid of kennis deze gezonde fruitmand om weer helemaal beter te worden. Heerlijk fris en kleurrijk fruit, uitgebalanceerd samengesteld. Voeg uw persoonlijke groet aan uw fruitmand toe door tijdens het bestellen het betreffende invulveld in te vullen.

Deze prachtige fruitmand bestaat uit: Blauwe druiven, bananen, mandarijnen, sinaasappels, appels, peren en kiwi's, puur-fruit energiedrankje en een reep chocolade. Alles bij elkaar in een mooie rieten mand.

Gezien bij: Landwinkel de Heus ­­- Betuwse Geschenkmanden

Terug naar boven