21-januari-2022 |
De wereld aan je voeten tijdens de SLAVAKTO op 4 en 5 oktober

De wereld aan je voeten tijdens de SLAVAKTO op 4 en 5 oktober

Dit jaar vindt de Slavakto plaats op 4 en 5 oktober in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Twee dagen lang staat de historische locatie in het teken van inspiratie, innovatie en ontmoeting. Het thema is ‘De wereld aan je voeten’. 

Op dinsdag 4 en op woensdag 5 oktober is iedereen die werkt in de slagersbranche van harte welkom op de Slavakto. Tijdens deze twee dagen worden workshops en masterclasses gegeven door toonaangevende slagers en sprekers uit binnen- en buitenland. Uiteraard is er ook alle ruimte om langs te gaan bij één van de exposanten die zich presenteren tijdens de beurs. Slavakto draait in 2022 om inspiratie opdoen, beleven en ontmoeten!

Slavakto stond eerst gepland op 3 en 4 oktober. Op 3 oktober wordt de Visbeurs gehouden. Veel van onze exposanten staan ook op deze beurs. Het Slavakto-bestuur heeft besloten om Slavakto 2022 een dag te verschuiven. Om zo onze exposanten de gelegenheid te geven zich op beide beurzen te presenteren.

Vakwedstrijden

Een onderdeel van de Slavakto blijft zoals het altijd is: de vakwedstrijd. Ook dit jaar wordt weer de vakwedstrijd georganiseerd. Dit jaar worden nieuwe rubrieken toegevoegd. Inschrijving is later in het jaar mogelijk. 

Slavakto.nl

Terug naar boven