Zalm op een bedje van zeekraal
Zalm op een bedje van zeekraal
Ingrediënten
-
Voor een schaaltje voor 2 personen
-
2 zalmfilets (zonder vel) circa 125 gram per stuk
-
120 gram zeekraal
-
40 gram Salsa di nochi (08455K1.00)
-
25 gram Bistro Kruidenolie Spanish Sensation (07261K2.50)
-
40 gram Kruidencreme (08060K3.00)
-
1 citroen
-
Peterselie
-
Voor een schaaltje voor 2 personen,
-
2 zalmfilets (zonder vel) circa 125 gram per stuk,
-
120 gram zeekraal,
-
40 gram Salsa di nochi (08455K1.00),
-
25 gram Bistro Kruidenolie Spanish Sensation (07261K2.50),
-
40 gram Kruidencreme (08060K3.00),
-
1 citroen,
-
Peterselie
Bereiding
-
Snijd de zalmfilets in het midden niet helemaal door. Plaats de zeekraal onderin het sleetje. Marineer de filets met de Bistro Kruidenolie Spanish Sensation en voeg daarna de Kruidencréme en Salsa di Nocci toe. Garneer af met verse peterselie en citroen.
-
Advies voor de consument: Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius en bak de vis in 20 minuten gaar.
-
Recept: Wal-VisBeeld:
© Alexander Marks / Ton Kastermans Fotografie
Bekijk ook andere recepten