24-september-2024 |
Groot Holland en Vocking Vleeswaren bundelen know how

Groot Holland en Vocking Vleeswaren bundelen know how

Groot Holland en Vocking Vleeswaren, twee gevestigde familiebedrijven in de vleeswarenindustrie, hebben besloten hun krachten te bundelen. Deze strategische samenwerking is gericht op het ontwikkelen van nieuwe producten en het versterken van hun positie in de steeds competitiever wordende vleeswarenmarkt. Ondanks de nauwe samenwerking blijven beide bedrijven hun zelfstandigheid behouden.

Familiebedrijven met rijke historie

Vocking Vleeswaren, opgericht in 1891 en gevestigd in Utrecht, is vooral bekend om zijn traditionele leverworst. Dit familiebedrijf heeft door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd met producten die bekend staan om hun authentieke smaak en kwaliteit. Groot Holland, dat sinds 1949 actief is en zijn basis heeft in Oss, richt zich op de productie van vleesconserven en leverworsten onder private label. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen aan diverse grote retailers, zowel nationaal als internationaal.

Gezamenlijke innovatiekracht

Door hun knowhow en productportfolio te combineren, streven Groot Holland en Vocking Vleeswaren ernaar om sterker te staan in de markt. Beide bedrijven vullen elkaar goed aan, wat hen in staat stelt om samen nieuwe vleesproducten te ontwikkelen. Deze samenwerking maakt het mogelijk om sneller en efficiënter in te spelen op de behoeften van de markt, met name op het gebied van productinnovatie.

Focus op duurzaamheid en hybride producten

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten ligt de nadruk op duurzaamheid. Groot Holland en Vocking Vleeswaren willen inspelen op de groeiende vraag naar duurzamere alternatieven door hybride producten te creëren, waarbij vlees en plantaardige ingrediënten worden gecombineerd.

Vocking.com
Grootholland.com

Terug naar boven