Smokey Goodness 2
Burning hot, dat is barbecueën Smokey Goodness-style. Het echte werk: stoer, slow en vol fuego. Want Smokey reist af naar Zuid-Amerika, op zoek naar de bbq-cultuur van onder andere de Argentijnse pampa’s. Van vurige salsa’s tot complete asado’s prokbelly pita’s en latino spareribs. Natuurlijk gaat het boek ook next level! Gril boven open vuur, graaf je eigen fire pit of bouw je eigen infiernillo. Met Smokey Goodness maak je je werk leuker met dit carnivoresque avontuur.
ISBN 978-90-215-647-46
Foto's: ©Remko Kraaijveld
Gerookte poon met Carolina Mustard Sauce
Ingrediënten
Rode poon, basispekel, water, zout en Carolina Mustard Sauce
Smokey's Golden Ribs
Ingrediënten
Spareribs, Toprical Pork Rub, appelsap, appelciderazijn en goudbesabrikozensaus
De auteur
Jord Althuizen is de man achter Smokey Goodness. Na in Amerika geproefd te hebben van true barbecue startte hij bbq-catering Smokey Goodness, met als missie Nederland in vuur en vlam te zetten voor de ware barbecue. Zijn eerste boek Smokey Goodness is een absolute bestseller en uitgeroepen tot kookboek van het jaar 2016.
Jord daagt je in dit boek uit om de gebaande bbq-paden te verlaten. Smookey Goodness gaat een stapje verder, zet een tandje bij en legt de lat nog wat hoger. Kortom, tijd voor Next Level BBQ-koken!