26-januari-2021 | Door: Kiki Stender

Inga Blokker nieuwe directeur FSIN

Inga Blokker (33) is door het bestuur van het FoodService Instituut benoemd tot directeur. Ze treedt per 1 mei in functie.

Klaar voor toekomst

“Het is een ontzettend uitdagende en interessante tijd om in de foodbranche werkzaam te zijn”, zegt aankomend directeur Inga Blokker. “Veel bedrijven zijn gedwongen om zichzelf opnieuw uit te vinden. Meer dan ooit is betrouwbare kennis en duiding nodig om een weg naar voren te zien en kansen op tijd te signaleren. Het is een eer om dat vanaf mei als directeur te kunnen doen bij een organisatie die me al zo lang aan het hart ligt.”

Met de aanstelling van Inga Blokker wil de vereniging aan haar sterke naam blijven bouwen. Het bestuur van het FSIN laat weten alle vertrouwen te hebben dat Blokker de groei van het FSIN en de relevantie van het unieke Kennisinstituut voor de gehele foodbranche niet alleen kan voortzetten maar ook verder uitbouwen.

Research en evenementen

Blokker is gepokt en gemazeld in de foodbranche. Zo is ze sinds 2017 directeur van The Food Research Company, de organisatie die zowel de research, de rapporten als de evenementen van het FSIN verzorgt. Daarvoor werkte ze al in andere rollen voor het FSIN en eerder bij Misset Horeca en ConCeption. Al sinds haar studie journalistiek is Inga betrokken geweest bij de onderzoeken van het FSIN.

Blokker volgt huidige directeur Grievink op 1 mei op. Grievink is sinds de oprichting van het FSIN in 2003 directeur van de organisatie die in de 18 jaar van haar bestaan sterk heeft bijgedragen aan de professionalisering van de Nederlandse foodservice. Grievink gaat met pensioen, maar blijft als founder-adviseur op de achtergrond beschikbaar voor de organisatie, hij zal zijn tijd vooral invullen met commissariaten en advieswerk voor bedrijven in de foodsector.

fsin.nl

Terug naar boven