13-maart-2024 |
De Vegetari­sche Slager introdu­ceert de Cordon Blij

De Vegetari­sche Slager introdu­ceert de Cordon Blij

Ter gelegenheid van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel, een evenement dat aandacht vraagt voor een plantaardiger voedingspatroon, komt De Vegetarische Slager met een opmerkelijke nieuwe creatie. De Cordon Blij, een veganistische variant van de traditionele cordon bleu, belooft een knapperige buitenkant en een romige kern van vegan ham en plantaardige kaas. Deze innovatie onderstreept de groeiende trend in Nederland naar meer plantaardige en duurzame voedingskeuzes.

De plantaardige cordon bleu van De Vegetarische Slager wordt geproduceerd met sojabasis en is verrijkt met vitamine B12 en ijzer, essentiële voedingsstoffen in een veganistisch dieet. Deze verrijking draagt bij aan de voedingswaarde van het product, een belangrijk aspect in de snel groeiende markt van plantaardige alternatieven. De Cordon Blij kan bereid worden in de pan, oven of airfryer, wat het een toegankelijke keuze maakt voor diverse huishoudens. De veelzijdigheid in bereidingsmethoden benadrukt de aanpasbaarheid van plantaardige producten in de traditionele Nederlandse keuken.

Voor iedereen een traktatie

Valerie Vos, Country Business Lead bij De Vegetarische Slager, benadrukt dat de Cordon Blij meer is dan een alternatief voor veganisten. Het is een smaaksensatie bedoeld om een breed publiek aan te spreken, van vegans tot carnivoren. Deze inclusieve benadering weerspiegelt de missie van het bedrijf om plantaardige producten toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek. De introductie van de Cordon Blij tijdens de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel is strategisch gekozen om de boodschap van duurzaam en verantwoord genieten te verspreiden onder vleesliefhebbers in heel Nederland.

foodclicks.nl

Terug naar boven