23-augustus-2023 |
De With Maaltijden bundelt krachten met De Kroes

De With Maaltijden bundelt krachten met De Kroes

Vanaf 11 september 2023 bundelen De With Maaltijden en De Kroes hun krachten. Met een gezamenlijk doel om de categorie van ambachtelijke maaltijdschotels uit te bouwen op een lokale en duurzame wijze, versterkt De Kroes haar propositie en biedt het een stevige basis om op de veranderende marktbehoeften te blijven inspelen.

De With Maaltijden en De Kroes zijn beiden actief als producent voor onder andere versspecialisten, foodservice en retail. Sinds 2020 maakt De Indische ook onderdeel uit van De Kroes. De productie van de ovenschotels zal de komende periode worden overgedragen naar Nieuw-Vennep onder begeleiding van Thomas de With.

De Kroes is altijd gericht op innovatie in de voedingsindustrie. Het bedrijf zoekt continue naar mogelijkheden voor gezondere menu’s, meer variatie en om voedselverspilling te voorkomen, zónder in te leveren aan ambachtelijke kwaliteit. De krachtenbundeling komt als een kruisbestuiving voor beide bedrijven en bevordert de doorontwikkeling van de productcategorie met het behoud van de eigen sterktes.

Peter de Vos, directeur van De Kroes, ziet deze fusie als een kans om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Volgens hem past De With perfect bij de visie van De Kroes. Thomas de With is ook positief over deze beslissing, benadrukkend dat beide bedrijven soortgelijke kernwaarden hebben en elkaar goed aanvullen.

De ambachtelijke maaltijdschotels van De With worden per 11 september 2023 opgenomen in het assortiment van De Kroes. 

Dewithmaaltijden.nl
Dekroes.nl

Terug naar boven