17-maart-2021 | Door: Gerhard Kwak

Bon Vivant In-site en TFC-Software hebben de koppeling voltooid

Bon Vivant In-site en TFC-Services B.V. hebben gezamenlijk de koppeling voltooid. Daarmee zet Bon Vivant opnieuw grote stappen in de automatisering van versspecialisten. Ondernemers die gebruik maken van TFC-Software kunnen het productassortiment nu direct koppelen aan de webshop, Plann-IT bestelmodule en de narrowcasting van Bon Vivant In-site. Hierdoor kunnen zij grote stappen maken in de automatisering van het beheren van het productassortiment tot aan de uitlevering van bestellingen.

Tijd besparen
Met deze koppeling kunnen ondernemers tijd besparen. Het wijzigen van dezelfde aanpassing in meerdere systemen is verleden tijd. Vanuit TFC-Software wordt het productassortiment beheerd en deze gegevens zijn direct zichtbaar in de gekoppelde webshop en Plann-IT bestelmodule van Bon Vivant In-site. Andersom zijn de bestellingen met alle bijbehorende (klant)gegevens direct zichtbaar in de Bestellingen module van TFC-Software. Optioneel zijn er andere mogelijkheden.

Door de koppeling hebben ondernemers direct een compleet overzicht van bestellingen en bestelvolumes die binnenkomen vanuit de webshop en de Plann-IT bestelmodule. 

Vanwege deze unieke volautomatische koppeling kunnen tevens direct dia’s worden opgemaakt in het Sentisco narrowcastingsysteem van Bon Vivant In-site. 

Gemak tijdens drukte
Door de koppeling tussen Bon Vivant In-site en TFC-Software hebben ondernemers de kans tijd te besparen en te zorgen dat de bestellingen soepel verlopen tijdens drukke tijden, zoals Pasen, het barbecueseizoen en Kerstmis. Het eindeloos handmatig noteren en optellen is verleden tijd, daarnaast wordt de foutkans aanzienlijk verminderd. 
 
Optimale service en begeleiding
TFC-Services en Bon Vivant In-site zien er tijdens de opbouw en het gebruik van de software op toe dat de klant optimale service en begeleiding ontvangen. De helpdesk van Bon Vivant In-site is 6 dagen per week geopend tijdens kantooruren. Wacht dus niet langer en ervaar zelf het gemak van de samenwerking tussen TFC-Software en Bon Vivant-In site!


 

Terug naar boven