19-september-2016 | Door: Gerhard Kwak
Groenteformules & -organisaties

Groenteformules & -organisaties

Agf organisaties

De Goudreinet & Fruitcompany

Bij Goudreinet en Fruitcompany selecteren ze al jaren de producten voor hun 50 filialen. Naast het traditionele groenten- en fruit aanbod hebben ze ook een breed assortiment in ongebrande noten, zuidvruchten, gedroogd fruit, rauwkost en salades. Vanuit de eigen groothandel kunnen ze rechtstreeks producten inkopen en uitleveren. Snel schakelen bevordert de versheid. Zo halen ze het citrusfruit meestal bij teler José uit Valencia en de kokosnoten bij boer Michel uit Ivoorkust. Maar bij voorkeur halen ze de producten uit ons eigen vertrouwde Nederland. Want hier hebben we de lekkerste appels en peren die meestal uit de Betuwe komen.

Groente & Fruit – Gewoon vers

De filosofie van Groente & Fruit - Gewóón Vers - is: “ee moderne detaillist met een knipoog naar nostalgie”. Zij willen zich onderscheiden in eenvoud, geen poespas, gewoon eerlijke, goede en verse producten tegen een acceptabel prijsniveau.

De ideale Groente & Fruit – Gewóón Vers winkel heeft een sterk sociaal karakter. Consumenten in een wijk of dorp, willen zich graag ‘thuis’ voelen. Verder is de bereikbaarheid van de winkel erg belangrijk. Zowel de fietsers, de wandelaar als de automobilist, dus iedereen, moet gemakkelijk bij uw winkel kunnen komen.

Lubbers-AGF

Bij Lubbers AGF kun je, in 27 franchisewinkels in het Noorden van Nederland, terecht voor alle boodschappen op het gebied van groente en fruit. Bij binnenkomst word je verleid door de wereld aan kleuren en het uitgebreide assortiment. Gesneden groenten, rauwkost, salades het hele agf-pallet is aanwezig. Elk seizoen worden de lekkerste seizoen producten verkocht. Daarnaast verkopen wij de heerlijkste zelfgemaakte soep. Tevens kun je bij de winkels terecht voor een ruim aanbod in fruitmanden.

Terug naar boven