Kalkoendij rollade

Ingrediënten

  • 1 kalkoendijrollade
  • boter
  • 2 deciliter kippenbouillon
  • 2 eetlepels Franse mosterd
  • 4 eetlepels kookroom 
  • 1 kalkoendijrollade,
  • boter,
  • 2 deciliter kippenbouillon,
  • 2 eetlepels Franse mosterd,
  • 4 eetlepels kookroom 

Bereiding

  • Verhit de boter in een braadpan. Wanneer het schuim is weggetrokken bak je de rollade rondom mooi bruin. Temper het vuur en laat de rollade in 35 minuten gaar stoven. Neem de hem uit de pan en dek hem af met aluminiumfolie om houd hem warm te houden. Voeg de bouillon toe aan het bakvet en schraap de aanbaksels op de bodem goed los. Voeg onder voortdurende roeren de kookroom samen met de mosterd toe en laat alles nog een paar minuten zacht doorkoken. Verwijder het netje van de kalkoen en serveer de kalkoendijrollade in plakken met de mooi ingekookte saus en serveer er gekookte aardappels en spruitjes bij. 

  • Grote keuze aan zowel rood als wit

Terug naar boven