De keuring van de Lekkerste Bal Gehakt 2025 is ingepland en vindt plaats op woensdag 10 september. Ambachtelijke slagers...
Op dinsdagavond 13 mei zijn de winnaars van de Spareribs Trophy 2025 bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst i...
De productie van Parmaham wordt steeds duurzamer. Het Consorzio del Prosciutto di Parma heeft recent een meerjarig proje...
De inschrijving voor de vakwedstrijd 2025 is geopend! Dit jaar een speciale editie: één rubriek, vijf categorie...
Steeds meer ondernemers stappen over op zelfbediening. Vooral artikelen die goed lopen en een redelijke houdbaarheid heb...
Stijgende koopkracht of niet, in 2024 werd er opnieuw minder brood, banket en gebak verkocht. Dat blijkt uit onderzoek v...
“De uitzonderingspositie voor gezoete zuiveldranken is niet langer uit te leggen,” zegt Ceel Elemans, sectorspecialist F...
Supermarkten, cateraars, voedselproducenten en wetenschappers trekken samen op richting politiek Den Haag. In een gezame...
Inspecteurs en handelaren krijgen er een handig hulpmiddel bij: het Kwaliteits-Controle-Bureau (KCB) heeft een online ke...
De markt voor dierlijke producten is krap en dat laat zich voelen in de prijzen. Die liggen stevig, en dat is welkom voo...
Supermarkten tonen eindelijk meer biologische aardappelen, groente en fruit (AGF) in de schappen. Volgens de nieuwste EK...
Naleving van de Reclamecode voor Voedingsmiddelen (RVV) blijft belangrijk. De overheid brengt elk jaar in kaart hoe vaak...
Slagers en poeliers mogen voortaan zélf bepalen welke houdbaarheidsdatum ze meegeven aan hun voorverpakte maaltijden en ...
Steeds meer Nederlanders vinden dat de politiek tekortschiet in het betaalbaar houden van voedsel. Uit een enquête van M...