Graan is een verzamelnaam voor de vruchten van grassen die samen wereldwijd de belangrijkste voedingsbron voor de mens v...
Graan is een verzamelnaam voor de vrucht...
'Brood'nodig voedsel en toch niet gezond voor iedereen ? Er is sprake van voedselallergie als het afweerapparaat van ...
'Brood'nodig voedsel en toch niet gezond...
Aan brood en gebak kunnen veel extra grondstoffen toegevoegd worden hetzij om een hartig product te krijgen in geval van...
Aan brood en gebak kunnen veel extra gro...
Aan brood kan men heel wat grondstoffen toevoegen o.a. emulgatoren, vet, suiker, melk of melkpoeder, rozijnen, sesamzaad...
Aan brood kan men heel wat grondstoffen ...
Gist is een micro-organisme dat gecultiveerd wordt in gistfabrieken. Zijn wetenschappelijke naam is Saccharomyces cerevi...
Gist is een micro-organisme dat gecultiv...
Water is een fundamentele grondstof van het recept en het belang ervan wordt heel dikwijls over het hoofd gezien. Ten sl...
Water is een fundamentele grondstof van ...
De tarwekorrel is opgebouwd uit een meellichaam, wandlagen en de kiem. De kiem is rijk aan olie en bevat ook veel vitami...
De tarwekorrel is opgebouwd uit een meel...