Een recent rapport van de Franse organisaties BLOOM en Foodwatch legt bloot dat 100% van de 150 onderzochte tonijnproduc...
Een recent rapport van de Franse organis...
De wereldwijde zalmindustrie maakt zich op voor een stevige groei na jaren van stagnatie en lichte daling. Volgens onder...
De wereldwijde zalmindustrie maakt zich ...
Ondanks de toenemende aandacht voor duurzaamheid in voeding, blijkt uit recent onderzoek dat veel Nederlanders nog onvol...
Ondanks de toenemende aandacht voor duur...
Europese NGO’s en vissersorganisaties pleiten voor strengere regels rond de etikettering van verwerkte visproducten zoal...
Europese NGO’s en vissersorganisaties pl...
De zalmprijzen staan onder druk door een verwachte groei in de productie in 2025. Volgens het laatste rapport van onderz...
De zalmprijzen staan onder druk door een...
Grote visbedrijven vrezen dat het verbod op Russische vis de consumptie zal doen afnemen, vooral bij consumenten met lag...
Grote visbedrijven vrezen dat het verbod...
In 2023 besteedden Nederlandse consumenten 323,8 miljoen euro aan MSC-gecertificeerde vis en schaal- en schelpdieren, ee...
In 2023 besteedden Nederlandse consument...
De opwarming van de aarde zorgt ervoor dat gevaarlijke Vibrio-bacteriën vaker in onze zeevruchten voorkomen. Deze bacter...
De opwarming van de aarde zorgt ervoor d...