In een braadpan de boter verhitten en de het vlees rondom bruin bakken, uien, citroenschil toevoegen 2 minuten aanfruiten en nu de runderbouillon toevoegen. aan de kook brengen en op matig vuur ca. 50 minuten met het deksel op de pan het vlees gaar laten sudderen. Daarna het geroosterd brood, de piment, laurierblaadjes, citroenschil encitroensap toevoegen en nog ca. 15 minuten op matig vuur laten sudderen. De lapjes kalfssukade uit de pan nemen, de saus door een puntzeef gieten, heel goed uitdrukken, de lapjes weer in de saus leggen. Af laten koelen en in de koelcel geheel laten doorkoelen
Presenteer Peper-kalfspotthasche in een mooie schaal in de toonbank. Of in oven of magnetron bakjes vul het bakje gevulde Peper-kalfspotthasche. Verhitten kan in de magnetron volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit het gerecht in pannetjes, op middelhoog vuur zeker 15 minuten verwarmen voorzichtig omroeren( in een oven van 150 graden gaat gemakkelijker tot het gerecht door en door warm is). Borden goed voorverwarmen en op de borden serveren. Tip; smaakt heerlijk met bruinbrood of baguette