Weeg eerst alle ingrediënten nauwkeurig af en zet ze gereed. Snijd de kipfilet en de paprika in kleine blokjes, schil de sjalotjes en snipper ze fijn, laat de broccoli roosje ontdooien en uitlekken. Kook de farfalle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
Verwarm de olie in een stoofpan ( ca. 4 liter inhoud) en bak hierin de blokjes kipfilet rondom aan. Voeg de paprika, de fijn gesnipperde sjalotjes, de broccoli en de saus toe en verwarm dit 30 minuten. De beetgare farfalle goed laten uitlekken en in een bak gieten, voeg de saus toe goed mengen. Daarna het geheel laten afkoelen en goed doorkoelen in de koelcel.
Breng Farfalle met kip en broccoli in een zwarte of witte stenen bakken (afgegarneerd met Parmezaanse kaas) en in 1 vaks oven -of magnetronbakjes met 300 a 400 gram Farfalle met kip en broccoli; eventueel afgegarneerd met Parmezaanse kaas.
Bakje in oven of magnetron plaatsen en verhitten volgens de gebruiksaanwijzing van het apparaat. Of het gerecht op een bord in een voorverwarmde oven van 80°C opwarmen gedurende 30 minuten. Het product moet door en door verhit zijn. Heerlijk met een gemengde salade.