Kalkoenlever met mango

Ingrediënten

  • 600 g kalkoenlever 
  • 2 eetlepels bloem 
  • zout en peper 
  • 3 eetlepels olie 
  • 1 mango 
  • 50 g boter 
  • 50 g suiker 
  • 1 limoen
  • 600 g kalkoenlever ,
  • 2 eetlepels bloem ,
  • zout en peper ,
  • 3 eetlepels olie ,
  • 1 mango ,
  • 50 g boter ,
  • 50 g suiker ,
  • 1 limoen

Bereiding

  • Maak de levertjes schoon en dep ze droog. Haal ze vervolgens haal ze dan door een mengsel van bloem, peper, zout en schud de overtollige bloem af . Verhit de olie in een pan verhitten in een pan en de levertjes op hoog vuur 4 a 5 min bakken. Snijd voor het serveren de levertjes in dunne plakken. 

  • Maak de mango schoon en snijd er partjes van. Verhit de boter in de pan bak de mango met de suiker circa 4 minuten. Rasp en pers de limoen boven de mango uit . Laat de mango nog heel even doorwarmen en serveer de vrucht bij de lever. Geef er rijst bij.

  • Witte wijn

Terug naar boven