Honing en mosterd met een gard door elkaar mengen. De stukken kalkoenborst van ca. 500 gram inkerven en de inkervingen insmeren met de honing/mosterd saus. Daarna de buiten kant licht bestrooien met de kipkruidenmix.
De braadstukken op een rooster van de combi-steamer leggen en de omgevingstemperatuur afstellen, met hete lucht van 90˚C, met de klima plus klep open, zodat vocht onttrokken aan de oven en het vlees een mooie braadkleur krijgt. Afbraden tot een kerntemperatuur van 66˚C is bereikt. Daarna het product 15 minuten laten afkoelen en meteen daarna doorkoelen in de koelcel.
Presenteer dit braadstuk in z’n geheel of in plakken( ½ tot 1 cm dik) op zwarte schalen met eventueel de honing/mosterd saus erbij. De plakken kunnen ook worden gebracht in 2-vaks magnetron –of ovenbakjes: in het ene 1 of 2 plakken braadstuk en in het andere 50 tot 100 gram honing/mosterd saus. De hele braadstukken van ca. 500 gram kan men ook in grotere bakjes brengen; geef de saus er apart bij.