Pindakokospasta
Ingrediënten
-
100 gr pinda’s, zonder zout
-
100 gr amandelen, zonder zout
-
100 gr cashewnoten, zonder zout
-
Kokosolie naar behoefte *
-
* Extra vierge kokosolie is vloeibaar vanaf 25 graden en perfect smeerbaar als boter tussen de 10 en 25 graden.
-
100 gr pinda’s, zonder zout,
-
100 gr amandelen, zonder zout,
-
100 gr cashewnoten, zonder zout,
-
Kokosolie naar behoefte *,
-
* Extra vierge kokosolie is vloeibaar vanaf 25 graden en perfect smeerbaar als boter tussen de 10 en 25 graden.
Benodigheden
- Staafmixer
- Goed afsluitbare jampot
Bereiding
-
Weeg eerst alle ingrediënten nauwkeurig af en zet ze gereed. Maal de noten fijn maar niet tot poeder(grove peper). Voeg zoveel kokosolie toe tot men een smeuïge pasta heeft.
-
Meng (niet met de staafmixer) het geheel tot een goede verdeling tot een pindakokospasta, en je hebt een heerlijk en snel klaar hapje en broodbeleg.
-
Foto: © Gayvoronskaya_Yana/Shutterstock.com
Bekijk ook andere recepten