Bij 20 Achterhoekse horecabedrijven is gewezen op het belang van Achterhoeks graan. Een groei van dit product is goed vo...
Bij 20 Achterhoekse horecabedrijven is g...
De Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB) presenteerde samen met Wageningen University & Research de resultat...
De Nederlandse Vereniging voor de Bakker...
De Nederlandse bakkerijsector staat aan de vooravond van grote veranderingen. Volgens Frank Janssen, interim-directeur v...
De Nederlandse bakkerijsector staat aan ...
Op de website ontdek je alles van de wereld van de bakkerij. Er zijn twee verschillende mogelijkheden binnen het bakkers...
Op de website ontdek je alles van de wer...
De Nederlandse ambachtsector staat weer in de schijnwerpers door de jaarlijkse Paasbroodkeuring. Dit evenement, waarbij ...
De Nederlandse ambachtsector staat weer ...
De Nederlandse bakkerijsector toont aanzienlijke vooruitgang in het terugdringen van voedselverspilling. Onlangs heeft d...
De Nederlandse bakkerijsector toont aanz...
In de aanloop naar Pasen introduceert Patisserie de Rouw in Vught een aantal nieuwe creaties. Het onderscheidende cho...
In de aanloop naar Pasen introduceert Pa...
Recent onderzoek door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) toont aan dat meer dan de helft van de onderzoch...
Recent onderzoek door de Nederlandse Voe...