13-september-2022 |
Spaans Angus rundvlees nu bij   The Meatlovers

Spaans Angus rundvlees nu bij The Meatlovers

De grootste online kwaliteitsslager van Nederland, The Meatlovers, heeft het assortiment uitgebreid met een nieuw en zeer exclusief Europees rundvlees merk: Miguel Vergara. Dit Spaanse rundvlees komt van Aberdeen Angus runderen, uit de omgeving van Salamanca en de bergen van León. Met de keuze voor dit merk geeft The Meatlovers een duidelijk signaal af: het beste vlees hoeft niet altijd van ver te komen. 

Hoewel het Aberdeen Angus ras zijn oorsprong kent in Schotland, groeien de runderen van Miquel Vergara volledig op in Spanje, waar de dieren zich perfect hebben aangepast aan het fijne lokale klimaat van Salamanca en de bergen van León. De runderen worden speciaal geselecteerd en krijgen gepersonaliseerde zorg voor elk dier. Omdat de runderen minimaal 300+ dagen graangevoerd zijn, is het vlees hoog in marmering, intens van (rode) kleur, erg sappig, uiterst mals en rijk in smaak. Dankzij de graanvoering van de runderen is de smaak vele malen beter, dit heeft alles te maken met de vetmarmering die ontstaat door de voering. 

Kwaliteit uit Europa
Leon van Voorthuizen, brandmanager bij The Meatlovers, legt uit waarom gekozen is samen te werken met het Spaanse merk. “Bij The Meatlovers staat topkwaliteit hoog in het vaandel. Bij het selecteren van ‘s werelds beste steaks, en vlees in het algemeen, komen we vaak uit bij landen als Australië, Argentinië, Uruguay en Japan. Binnen onze webshop is er voldoende keuze uit geweldige stukken vlees uit deze regio’s, maar niet alles hoeft van ver komen! Diezelfde kwaliteit is namelijk nu ook beschikbaar uit Spanje. De keuze voor dit prachtige vlees van Miguel Vergara was daarom snel gemaakt. Het is mals, prachtig en intens van kleur en zeer vol van smaak! Met een team van zeer ervaren slagers lukt het ons daardoor telkens om indrukwekkende producten aan te bieden waar de consument speciaal voor terugkomt.”

Over The Meatlovers
The Meatlovers is de grootste online kwaliteitsslager van Nederland. Gepassioneerde slagers selecteren de beste stukken vlees over de hele wereld. Wij geloven dat wanneer er vlees gegeten wordt, dit met écht kwalitatief en smaakvol vlees gedaan moet worden. Van Iberico uit Spanje, tot Black Angus uit Australië en Wagyu uit Japan, nu ook Aberdeen Angus uit Spanje. The Meatlovers heeft de beste smaken uit de hele wereld beschikbaar. Gemakkelijk en snel online te bestellen en thuis bezorgd, via themeatlovers.nl

Foto: 300+ dagen graan gevoerde Angus 
Terug naar boven