03-juni-2021 | Door: Gerhard Kwak
Bon Vivant In-site & Piggy

Bon Vivant In-site & Piggy

Bon Vivant In-site en Piggy bundelen de krachten om ondernemers in de versbranche nóg meer te ontzorgen. Ze gaan samenwerken in webshopkoppeling & marketingondersteuning. Waarom? Vaak ontbreekt de tijd en soms ook de kennis bij ondernemers om de marketingtools van Piggy in te zetten om de loyaliteit van de klanten te vergroten. Versondernemers zijn goed in ondernemen en besteden hieraan al hun aandacht om de zaak draaiende te houden - vooral in deze drukke Coronatijden. Door de samenwerking van Bon Vivant In-site en Piggy wordt dit hen uit handen genomen en wordt alles kant-en-klaar ingericht.

Piggy sparen via de webshop
Ondernemers die gebruik maken van de Webshop Compleet van Bon Vivant In-site kunnen vanaf nu het Piggy spaarsysteem eenvoudig koppelen aan de webshop. Op deze manier spaart de klant gewoon Piggy punten wanneer er online wordt afgerekend.  Dit maakt online shoppen bij de versondernemer nóg aantrekkelijker.

Ontzorging binnen het Piggy systeem
Bon Vivant In-site staat bekend om de verregaande service voor ondernemers. Door de samenwerking tussen Piggy en Bon Vivant In-site is het nu mogelijk dat ondernemers bij Bon Vivant In-site aankloppen voor advies, begeleiding en het uitbesteden van werkzaamheden binnen het Piggy platform. Denk aan het klaarzetten en versturen van nieuwsbrieven, instellen van het spaarsysteem, het koppelen aan de website en het creëren van inzicht in de gegevens van Piggy-spaarklanten.

Onafhankelijkheid Bon Vivant In-site blijft in stand 
Al meer dan 20 jaar opereert Bon Vivant In-site als zelfstandig en onafhankelijk bedrijf in de versbranche. Met deze samenwerking blijft dit in stand. Het gebruiken of afnemen van een Piggy account is op geen enkele manier een voorwaarde voor het gebruik van de diensten van Bon Vivant In-site.

 

Terug naar boven